Okul Müdürümüz Yusuf Yasin BAYGÜL'ün 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yıl Sonu Mesajı...

Geleceğimizin umutları olan öğrencilerimize bilgi ve emekleri ile ışık, yürekleriyle rehber, davranışları ile örnek olan öğretmenlerimize ve velilerimize yürekten teşekkür ediyorum.

Sevgili öğrencilerim, tatilin en güzelini de sizler hak ettiniz. Bol bol dinlenin, kitap okuyun ve kendinize yeni ufuklar açacak deneyimlerde bulunun.

Bu duygu ve düşüncelerle başta ülkemizi yasa boğan asrın felaketi Kahramanmaraş merkezli depremlerde ve çeşitli sebeplerden dolayı kaybettiğimiz öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi rahmetle anıyorum.  Öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin iyi bir tatil geçirmesini canı gönülden temenni ediyorum.

Yusuf Yasin BAYGÜL

Büyükdüvenci İlkokulu Müdürü